Reacties van tevreden klanten

Natuurlijk zeggen we graag zelf dat we kwalitatief werk afleveren. Maar liever nog laten we tevreden klanten aan het woord, zodat je kan zien dat je bij Het Stenen Vuur in goede handen bent. Wil je graag meer referenties, stuur gerust een mailtje. Wij bezorgen je graag de contactgegevens van kachelgebruikers.

**********

We hadden het een jaar geleden zeker niet verwacht. Drie gekke Belgen reden eind december 2009 in volle winterglorie naar het hoge noorden om te keuvelen over finovens en tichelkachels. Het bleef het maar in mijn hoofd rondspoken en de demonstratie- avond bij Raf in Assent heeft zeker bijgedragen om onze beslissing te nemen. In mei 2010 met een verlengd weekend ben ik met mijn vrouwtje nog eens terug naar het noorden gereden om de kachels vandichtbij te kunnen bewonderen. Tegelijkertijd konden we het mooie Friesland ontdekken. Het is een succes geworden, ondertussen verwarmen we ons reeds twee maanden met onze 6D Tichelkachel. De werking van de kachel is geweldig, ook het aansteken aan de bovenkant van de brandstapel werkt fantastisch. Zoals ik verwacht had zal ik in de keuken wat moeten aanpassen, omdat aan de schuifraam en de garagedeur te veel koude binnenkomt. Dan zullen we nog optimaler kunnen genieten van onze kachel.

Met vriendelijke groeten,
familie Jan M.

**********

Dag Raf,
 
Alvast héél erg bedankt voor al je deskundig advies. Wij vonden het enorm fijn om met jou samen te werken.
 
Warme groeten,
Maarten P.

**********

Hallo Raf,

De kachel brandt tot volle tevredenheid, geeft een zeer mooie warmte af aan de ruimte!!
Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en tot ziens.

Mvrg,
Marielle en Jeu L.

**********

Dag Raf,

Wou maar laten weten dat de kachel uitstekend werkt en dat hij voldoet aan onze verwachtingen.
Moeten hem nog lemen, maar hij is dus al wel in gebruik.

Groeten,
Jan S.

**********

Dag Raf,

Ik wou je gewoon even laten weten dat we elke dag nog genieten van ons 'Fien'. Zalige warmte en de broden en de pizza's rollen er gewillig uit. Heerlijk...

Nog een fijne dag,
Kris en (k)Roos(t)

**********

Dag Raf,

Nee, als open haard gebruiken we hem niet.  We stoken, denken we toch, zoals het hoort : aanmaken en laten uitbranden, gedaan.  Vandaag voor de eerste keer een tweede stook gedaan.  Was misschien niet echt nodig maar om voorbereid te zijn voor de nacht.  In ieder geval hebben we het nog nooit zo warm gehad als deze winter en dat met zo weinig hout.  Het is echt verbazend.  Een succes dus. In ieder geval zijn we nog altijd super content.  Als ge er hebt die het niet geloven op de Dag van de Ambachten, dan moogt ge ze altijd doorsturen naar Nijlen!

Johan

**********

Hoi Raf,

Intussen is het pizza-seizoen hier officieel weer geopend :-) en genieten we weer helemaal van onze kachel.

Fijne week nog,
Valérie

**********

Dag Raf,

Wij genieten nog altijd van gezellige vlammetjes en zijn heel erg blij dat we onze finoven hebben aangeschaft! 

Warme groetjes,
Maaike en Wim

**********

Dag Raf,

De stoof brandt lekker en voldoet aan onze eisen: geen elektrische verwarming meer sinds de plaatsing!

Hartelijke groet,
Mon

**********

Liefde is... samen vuur stoken.

Groetjes,
Kris en Petra